GADGET

Cum se descurcă ADOLESCENȚII de azi atunci când folosesc… Windows 95. VIDEO

ADOLESCENȚII de azi au fost puși în fața unui experiment – să deschidă un calculator pe care opera sistemul Windows 95. Emisiunea video a fost realizată de cei de la Fine Brothers Entertainment și postată pe mai multe site-uri. La vremea lui, acesta a fost un sistem de operare revoluţionar şi unul dintre cele mai mari succese din istoria Microsoft. Mai mult de 7 milioane de copii au fost vândute în primele cinci săptămâni de după lansarea pe piaţă. Platforma venea cu o interfaţă grafică prietenoasă şi inovativă, care uşura semnificativ interacţiunea cu computerul personal.

Tinerii au fost suprinşi că platforma nu dispune de suport pentru Wi-Fi, dar şi de faptul că monitorul este mai mare decât unitatea centrală. Şi zgomotele scoase de PC atunci când porneşte le atrag atenţia adolescenţilor. „Nu am mai auzit un computer care să facă un asemenea zgomot”, spune o tânără, scrie Go4it.ro.

Participanţii mai în vârstă la experiment ştiu că Windows 95 a fost un produs care s-a bucurat de mare succes. „A pus Microsoft pe hartă”, potrivit unui tânăr.

Sursa: Go4it.ro

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co