Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Cultură de canabis într-o casă din Brăila. Trei traficanţi reţinuţi

Cultură cu sute de plante de canabis descoperită de oamenii legii într-o casă închiriată de trei traficanţi de droguri din Brăila! Acești au fost reţinuţi de DIICOT și au fost prezentați Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Comunicat DIICOT

“În perioada octombrie 2021 – aprilie 2022, doi dintre inculpaţi au înfiinţat şi întreţinut o cultură de canabis, au cules şi deţinut în vederea comercializării fragmente de plante de canabis. Cu privire la cel de-al treilea inculpat, s-a reţinut că acesta i-a sprijinit pe ceilalţi doi în activitatea infracţională. Le-a închiriat imobilul unde a fost înfiinţată şi întreţinută cultura de canabis și i-a ajutat periodic la menţinerea acesteia în schimbul unei părţi din suma ce urma să fie obţinută prin valorificarea drogurilor”.

Măsurile au fost dispuse de procurori după ce, joi, au fost efectuate şapte percheziţii domiciliare pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor Brăila şi Ilfov, în urma cărora au fost descoperite şi ridicate 571 de plante de canabis şi aproximativ 18,5 kilograme fragmente vegetale care conţin THC. De asemenea, a fost identificată o instalaţie activă de creştere indoor a canabisului.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul Serviciului Antidrog.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co