Stiri

Crimele de la Caracal: A doua victimă, confirmată de DIICOT

Rămăşiţele găsite de către procurorii DIICOT în liziera din pădure de lângă casa din Caracal aparţin unei fete cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani, alta decât Alexandra Măceşanu, anunţă DIICOT.

Institutul Naţional de Medicină Legală ”Mina Minovici” a trimis către DIICOT raportul de expertiză medico-legală pe fragmentele osoase care au fost găsite în liziera de pădure de lângă casa din Caracal a lui Gheorghe Dincă, unde a indicat acesta.

Anchetatorii confirmă practic o a doua victimă a lui Gheorghe Dincă. Asta după ce fragmentele osoase ridicate pe 27 iulie de către anchetatori din curtea casei din Caracal conţin ADN-ul Alexandrei Măceşanu, după cum a anunţat DIICOT la acea vreme.

Luiza Melencu avea vârsta de 18 ani în momentul dispariţiei, produsă în luna aprilie a acestui an.

Între timp, anchetatorii continuă căutările în casa şi curtea lui Gheorghe Dincă și folosesc aparatură specială pentru scanat solul. Speră astfel să poată descoperi şi alte probe posibil îngropate sub pământ sau în gropile betonate.

De asemenea, marţi, o femeie în vârstă de 49 de ani a depus la Inspectoratul de Poliţie din Olt o plângere pe numele lui Gheorghe Dincă în care îl acuză pe acesta că a violat-o şi lovit-o, relatează Mediafax.

Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu şi apoi le-a ars cadavrele.

Mandatul de arestare preventivă emis pe numele lui Gheorghe Dincă a fost prelungit miercuri, de către magistraţii Tribunalului Olt, pentru o perioadă de 30 de zile, până pe 24 septembrie.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co