Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Coronavirusul lovește la Ministerul Sănătăţii. Doi angajați, confirmați

Este alertă sanitară la Ministerul Sănătății! Încă un angajat al instituției, contact direct cu primul, a fost confirmat cu SAS-COV-2.

Comunicat Ministerul Sănătății

“Ministerul Sănătăţii confirmă identificarea celui de-al doilea caz de infectare cu noul coronavirus în rândul contacţilor direcţi ai primului caz pozitiv. Este vorba despre o persoană simptomatică. Aceasta se află în izolare şi urma să fie internată astăzi într-o unitate sanitară de boli infecţioase”.

Luni seară, oficiali ai acestui for au anunţat că o angajată a fost depistată pozitiv la testul RT-PCR pentru SARS-CoV 2. Aceasta este internată într-o unitate sanitară de boli infecţioase.

Imediat după aflarea rezultatului testului, Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti a demarat o anchetă epidemiologică în urma căreia au fost identificaţi 12 contacţi direcţi, care au fost izolaţi la domiciliu şi li s-au recoltat probe.
Marţi s-a făcut o primă dezinfecţie a spaţiilor unde îşi desfăşura activitatea angajatul, precum şi contacţii acestei persoane. Mai mult, într-o etapă imediat următoare se va face încă o dezinfecţie a tuturor spaţiilor şi birourilor din MS şi se vor lua măsuri suplimentare de protecţie a personalului care îşi desfăşoară activitatea în clădirea centrală, mai spun oficialii.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co