Stiri

“Contre” Cițu – Ciolacu, pe marginea vizitei în Ucraina

Continuă controversele legate de vizita în Ucraina a oficialilor români. Florin Cîţu, preşedintele Senatului, susține că a aflat de la partea ucraineană despre faptul că Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor, nu mai vine pe 27 aprilie în Ucraina. El a adăugat că nu a fost informat de liderul PSD că nu îl va mai însoţi în această vizită. Cei doi au mers, în cele din urmă, în țara afectată de război, dar separat.

Cîţu a mai precizat că nu a fost anunţat nici de premierul Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, de vizita pe care urma să o efectueze în Ucraina, dar că acesta nu trebuia să facă aşa ceva. În context, fostul lider PNL a menţionat că l-a anunţat pe preşedintele Klaus Iohannis despre invitaţia de a vizita Ucraina.

În replică, Marcel Ciolacu, afirmă că a decis cu premierul Nicolae Ciucă să meargă împreună în vizită în Ucraina. Preşedintele PSD mai spune că a avut o discuţie telefonică pe această temă cu Florin Cîţu, cu câteva ore înainte de a pleca spre această țară.

Liderul PSD a mai spus că au fost două delegaţii cu două obiective total separate.

Premierul Nicolae Ciucă, împreună cu Marcel Ciolacu şi ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, au mers marți în Ucraina. La o zi distanță a ajuns și Florin Cîţu, alături de doi parlamentari din Macedonia de Nord, respectiv Elveția.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co