Stiri

Conflictul dintre Nicușor Dan și Gabriela Firea, la cote înalte

Conflictul dintre fostul și actualul primarul general al Capitalei cunoaște o nouă dimensiune! Nicuşor Dan i-a recomandat Gabrielei Firea “să dea lumea în judecată pe banii ei”.

“Gabriela Firea continuă să fie dominată de nervii şi resentimentele cu care a condus Primăria. Dacă vrea să facă scandal şi ca ex-primar, să fie pe baricade pentru o închipuită onorabilitate, îi recomand să dea lumea în judecată pe banii ei. Primăria Capitalei a ieşit din stupidele războaie cu presa în care a angajat-o fostul primar şi e foarte bine aşa. Avem treburi mai importante de făcut”, a scris edilul general, pe Facebook.

Nicușor Dan a precizat că, în timpul fostei administraţii, au fost date în judecată nu doar instituţii de presă, ci şi persoane fizice, şi că “s-au cerut daune imense, de peste 1 milion de euro”. Totul cu intenţia clară de a intimida presa şi de a descuraja orice jurnalist să critice primarul sau Primăria.

“Al doilea lucru e faptul că, în mintea Gabrielei Firea, Primăria Capitalei se confunda cu propria ei persoană. A fost un delir de grandoare care a durat patru ani, care s-a combinat cu risipă şi corupţie şi a costat foarte mult bucureştenii. Primăria Municipiului Bucureşti a fost luată ostatică în războaiele Gabrielei Firea, în nesfârşita ei campanie de imagine şi în scandalurile pe care periodic le-a provocat. Ieşim acum din această paradigmă, pentru a avea o primărie normală, interesată de soluţii şi nu de conflicte”.

Totodată, Nicușor Dan i-a transmis fostului viceprimar Aurelian Bădulescucă că nu îl intimidează “plângerile penale mincinoase” şi că va suporta rigorile legii pentru denunţurile calomnioase.

“Cât despre sfetnicul său procesoman, domnul Aurelian Bădulescu, lăsat să mai otrăvească atmosfera în CGMB cu aceleaşi metode, îl anunţ că nu mă intimidează plângerile penale mincinoase şi că va suporta şi el rigorile legii privind denunţurile calomnioase”, a menţionat actualul edil al Capitalei.

Nicuşor Dan a decis ca Municipalitatea să renunţe la dosarele pornite de fosta administraţie împotriva presei şi opozanţilor şi care se află în prezent pe rolul instanţei.

Gabriela Firea i-a reproşat că acţionează “în dispreţul legii” şi că plângerile formulate de Direcţia juridică a Primăriei Capitalei în mandatul său se referă la restabilirea adevărului.

“Ne-am îndreptat împotriva celor care au lansat informaţii false despre Primăria Capitalei. Am dorit ca în instanţă să fie apărată activitatea noastră care a fost în conformitate cu spiritul şi litera legii. Dacă pe noul primar nu îl interesează adevărul, corectitudinea şi onorabilitatea instituţiei pe care o conduce, este problema lui. Nici nu mă miră! Un om care a făcut trafic de influenţă pentru nişte interlopi care şi-au construit casa pe domeniul public, în parc, în dispreţul legii, nu poate fi decât o persoană care dispreţuieşte legea, instituţiile statului, care nu dă doi bani pe colegii săi din primărie şi pe adevăr”, a scris Firea, pe Facebook.

De asemenea, Aurelian Bădulescu, liderul grupului PSD din Consiliul General al Capitalei, a anunţat că va depune plângere penală împotriva lui Nicuşor Dan, în legătură cu un proiect de hotărâre adoptat pe 8 decembrie şi care vizează încheierea unui act adiţional la contractul de asociere dintre Municipiul Bucureşti şi un lant cunoscut de fast-food-uri.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co