Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Condiţii mizere la unitățile hoteliere din Mamaia, de 1 Mai

Zeci de mii de persoane au ales să petreacă 1 Mai la malul mării, dar surprizele neplăcute nu au lipsit nici de această dată din peisaj. Condiţii improprii în unele camere şi în bucătării, asta au descoperit comisarii de la Protecția Consumatorului care au descins la două hoteluri de 4 stele din Mamaia Nord, stațiune asaltată de tineri în aceste zile.
Zeci de kilograme de produse au fost retrase de la consum, iar mai multe camere vor fi oprite temporar de la închiriere. Un client a fost cel care a reclamat mizeria din unitățile respective, în condițiile în care prețurile – se știe – sunt piperate.
„Bucătăria are parte de dotări peste nivelul multora dintre bucătăriile controlate de noi, dar gestionarea acestora este lamentabilă. Întreţinerea echipamentelor şi a dotărilor ţine de modul în care angajaţii înţeleg să-şi respecte locul de muncă”, a explicat revoltat şeful CJPC Constanţa.
„Câteva dintre camere vor fi oprite temporar, pentru că vopseaua este scorojită, necesită reparaţii, cu toate că hotelul a trecut printr-un plan investiţional ambiţios, dar întreţinerea acestuia lasă de dorit”, a adăugat oficialul.
Aproximativ 50 de kilograme de alimente au fost retrase, „pentru depozitare neconformă şi schimbarea stării termice”.
Totodată, acesta a precizat că la una dintre unităţi se va aplica o sancţiune şi pentru obstrucţionarea controlului, după ce au fost surprinşi angajaţi în timp ce încercau să ascundă din alimentele neconforme.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co