Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Concerte în aer liber în Sectorul 3

Primăria Sectorului 3 a pregătit pentru bucureșteni în următoarele zile concerte în aer liber în parcurile Alexandru Ioan Cuza și Colțea.
Astfel, vineri, 11 august, în Parcul Alexandru Ioan Cuza, de la ora 20.30, bucureștenii sunt invitați la un concert acustic, susținut de o trupă care cântă rock cu influențe diverse, Byron, și Muse Cvartet, cu nelipsitele instrumente clasice. Provocarea lansată vineri seara publicului va fi tocmai această formulă muzicală inedită.
Trecerea spre un alt gen muzical va fi făcută sâmbătă, la ora 18.00, de Diana Matei și Taraful Marian Cleante. Tot aici, duminică, de la aceeași oră, muzica de inspirație bavareză va fi oferită de Karpaten Show Band.
De asemenea, „Simfoniile de vară” continuă în zilele de sâmbătă, duminică și marți, 15 august, în Parcul Colțea.
Sâmbătă, de la ora 20.00, va urca pe scenă Grupul Vocal Acapella, iar duminică, de la aceeași oră, bucureștenii vor avea ocazia să-i asculte pe tenorul Andrei Lazăr, Acapella și Andrei Tudor Band.
Pentru ziua de marți, 15 august, ora 20.00, Primăria Sectorului 3 a pregătit un concert „Blue Noise”. Denumită „laboratorul de voci”, formația promovează muzica „a capella”, experimentând diverse sonorități.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co