Stiri

Computere de ultimă generație în școlile din Sectorul 1

Toate unitățile de învățământ din Sectorul 1 și-au primit elevii în cele mai bune condiții în anul școlar 2017-2018. Primăria Sectorului 1 a finalizat lucrările de reparații curente la grădinițele, școlile și liceele pe care le administrează, astfel încât noul an școlar a început în condiții optime.

Aproximativ 2.500 de elevi din 18 unități de învățământ din Sectorul 1 beneficiază, din toamna anului trecut, de programul “Școală după școală”, fără ca părinții să achite vreun ban pentru acest serviciu.

În premieră pentru Sectorul 1, administrația locală suportă integral din bugetul propriu costurile pentru o masă caldă și cheltuielile pentru plata profesorilor sub îndrumarea cărora copiii își fac temele după terminarea orelor de curs. Programul “Școală după școală”, derulat în Sectorul 1, oferă copiilor, după terminarea orelor de curs, o masă caldă, constând în trei feluri de mâncare, un program interactiv de petrecere a timpului liber, precum și asistență de specialitate în realizarea temelor pentru acasă. Costul unei mese, asigurat în totalitate de la bugetul local al Sectorului 1, este de 15 lei/ zi/copil.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co