Stiri

Complex preuniversitar modern în Sectorul 4 al Capitalei

Școala stă să înceapă iar aproape 500 de copii (școlari și preșcolari) din Sectorul 4 al Capitalei vor învăța, din acest an, în  cele mai bune condiții.

Au fost finalizate lucrările celui mai modern complex educațional din învățământul preuniversitar de stat din București. Acesta cuprinde școală, grădiniță și after-school.

Interiorul clădirii a fost complet refăcut. Toate sălile de curs au acum parchet nou, mobilierul a fost schimbat cu unul modern, instalațiile termice și electrice au fost înlocuite.

A fost refăcut și exteriorul clădirii care beneficiază de prima fațadă ventilată, pentru o mai bună circulație a aerului și asigurarea unui climat propice în sălile de clasă.

În același imobil funcționează de acum și o grădiniță, iar pentru amenajarea acesteia s-au chieltuit peste 1,5 milioane de euro.

Mai mult, în curtea unității de învățământ au fost create spații de studiu, cu o capacitate de aproximativ 80 de locuri,  într-un modul de tip after school. Totodată, au fost amenajate, atât un loc de joacă, cât și unul loc de recreere.

Investiția totală de reabilitarea și modernizare a fostei Școli Generale Nr. 100 se ridică la aproximativ 2 milioane de euro.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co