Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Comandamentul de furtună

O ploaie de vara, in Capitala Romaniei lui 2016, poate arata asa: trafic blocat, strazi si subsoluri inundate, masini strivite de copaci batrani, netoaletati. Iar daca de calvarul celor care traiesc in zone predilecte pentru inundatii am tot auzit, iata cum arata un hol al Casei Presei, un mastodond arhitectonic invins de o teava de acumulare pluviala depasita de vreme si de vremuri. Ce-i drept, ANM a anutat averse de peste 40 de litri pe metrul patrat, considerate fenomene meteo extreme.
La o ora de la micul infern care a tulburat Capitala, Primarul General, Gabriela Firea, a convocat un comandament pentru situatii de urgenta la sediul Municipalitatii. I-a chemat la ordine pe reprezentantii tuturor operatorilor operatorilor de salubritate, Apa Nova, Politia Locala, ALPAB, Administratia Strazilor, Luxten, Directia de mediu si ASSMB. Edilul Sef a dispus o serie de masuri urgente de remediere a situatiei in zonele afectate de fenomenele meteo extreme.
Primarul Capitalei a anuntat ca saptamana viitoare Municipalitatea va demara procedurile de achizitie a unui aparat performant, de ultima generatie, cu ajutorul caruia se poate stabili cu precizie starea arborilor din Capitala.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co