Imobiliare Valea Prahovei
ACTUALITATE

COLECTIV: Bilanţul victimelor a crescut și a ajuns la 64 de morţi

Bilanţul victimelor incendiului din Colectiv a ajuns la 64 de morţi. Printre cei care şi-au pierdut viaţa în urma tragediei se numără artişti, fotografi, jurnalişti, olimpici şi studenţi străini, relatează Mediafax.

Radu Eduard Sienerth este cea de a 64-a victimă care şi-a pierdut viaţa în urma incendiului din Colectiv. El era din Petroşani, avea 21 de ani şi era student la Academia de Ştiinţe Economice din Bucureşti.

Dacă vrei să afli cine sunt cei 64 de tineri care au pierit în tragedia de la Colectiv, citește integral articolul publicat de Mediafax.

Radu Eduard Sienerth a murit, luni, 14 martie 2016, la Spitalul Floreasca din Capitală, fiind ultima victimă de la Colectiv internată într-un spital din România. Decesul tânărului a survenit la aproape 5 luni de a tragedia din Colectiv.

Tânărul era fiul fostului şef de la Mina Livezeni, Ioan Sienerth. El a ajuns în stare critică la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce fost victimă a incendiului din Clubul Colectiv.

În data de 30 octombrie 2015, Radu Sienerth se afla în clubul Colectiv împreună cu alţi doi prieteni, de asemenea studenţi la Bucureşti, când a izbucnit incendiul. Cei doi prieteni aflaţi chiar lângă uşa de acces, au reuşit să iasă din încăperea cuprinsă de fum şi flăcări, însă Radu a fost trântit la pământ şi suprins de flăcări. Tânărul a fost transportat la Spitalul Floreasca, în stare gravă, cu arsuri ale căilor respiratorii şi a fost intubat.

Sursa: Mediafax

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co