Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Colaborare medicală internațională

În aceste zile, la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” București au loc mai multe intervenții chirurgicale pe cord efectuate de peste 20 de chirurgi, asistenți, tehnicieni și voluntari ai organizației „Save a Child`s Heart” în colaborare cu echipele românești. Ministrul Sănătății, Florian Bodog a vizitat copiii cu afecțiuni cardiace și l-a felicitat pe managerul unității sanitare, prof.dr. Dan Mircea Enescu pentru programul derulat și a mulțumit echipei din Israel pentru intervențiile efectuate. Ministrul Sănătății și-a exprimat deschiderea în ceea ce privește dezvoltarea unor astfel de colaborări dintre echipele medicale românești și cele ale unor organizații în beneficiul pacienților români.

Totodată, ministrul Sănătății a subliniat că, alături de dezvoltarea unor programe ca cel care se derulează în aceste zile la Spitalul Grigore Alexandrescu, unul din principalele obiective ale mandatului sau rămâne crearea oportunităților, inclusiv financiare, în vederea atragerii în țară a medicilor românii plecați peste hotare.
Până în prezent, “Save a Child`s Heart” a salvat peste 4000 de copii cu vârste între 0 și 18 ani care suferă de afecțiuni congenitale ale inimii.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co