Imobiliare Valea Prahovei
REGIONAL

Coadă pentru voucherele de biciclete

Peste o sută de persoane s-au strâns, astăzi, la Primăria Capitalei pentru a depune cereri de obţinere a unuia dintre cele 5.000 de vouchere în valoare de 500 lei pentru achiziţionarea unei biciclete sau a unui mijloc de transport pe două roţi, transmite Mediafax.

Bucureştenii au venit încă de dimineaţa la Registratura Generală pentru a sta la rând, chiar dacă primăria a anunţat că solicitările pot fi depuse şi prin e-mail. Unei tinere care stătea la rând i s-a făcut rău.

“Pentru înscrierea în Program este nevoie ca solicitanţii să printeze, să completeze formularul de înscriere, să-l semneze, şi să-l trimită scanat, împreună cu cartea de identitate (scanată pe ambele părţi în cazul celor cu vize de reşedinţă), la adresa biciclisti@pmb.ro.

Cererile depuse online vor fi procesate concomitent cu cele depuse fizic, în timpul programului alocat, respectiv cele depuse până la 18.30 vor fi procesate în aceeaşi zi, iar cele sosite după ora 18.30 vor fi procesate a doua zi, începând cu ora 08.30, oră la care se deschid şi ghişeele pentru relaţii cu publicul”, se arată într-un comunicat al Primăriei Capitalei.

Municipalitatea a anunţat ieri demararea programului de încurajare a achiziţiei de biciclete, prin care Primăria Capitalei va acorda 5.000 de vouchere, în valoare de 500 de lei fiecare, locuitorilor Bucureştiului.

Aceste tichete se acordă persoanelor de peste 18 ani, care au domiciliul sau rezidenţa în Capitală. O persoană nu poate beneficia decât de un singur tichet, care nu este transmisibil, iar acordare a voucherelor se va face pe principiul “primul venit, primul servit”.

Sursa: Mediafax

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co