Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

CNAIR se pregăteşte pentru deszăpezire

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a ţinut să precizeze că în acest an iarna nu o va mai lua prin surpridere. Deşi nu ar fi pentru prima data cânt auzim acest lucru, în anii precedenţi lucrurile s-au derulat altfel decât ne-am fi asteptat. Munţi de zăpadă, drumuri blocate si trotuare inutilizabile din cauza nameţilor i-au nemulţumit pe cetăţeni. Dar, cum români sunt optimişti din fire, speră ca de acestă dată autorităţile să se ţină de cuvânt.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunţat joi că, din cele 57 de acorduri cadru privind deszăpezirea din iarna 2017-2018, au fost definitivate 55, iar compania are un stoc de sare de 77.000 tone, 22,2% din necesarul total de 347.000 tone.

Până la această dată s-au finalizat şi semnat un număr de 39 de acorduri, restul, până de 16 urmând a fi semnate până în 25 octombrie, potrivit CNAIR.

”Ultimele două acorduri cadru, pentru Autostrada A1 (Bucureşti-Piteşti) şi A3 (Bucureşti-Ploieşti), sunt în proces de achiziţie, fiind contestate la Curtea de Apel Bucureşti. Până la semnarea lor, activitatea de deszăpezire pe cele două autostrăzi va fi asigurată de către DRDP Bucureşti prin redistribuirea de utilaje de la alte secţii”, se arată în comunicatul CNAIR.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co