Stiri

Clotilde Armand: E greu de acceptat că unii colegi nu sunt printre primii pe listele pentru Parlament

Clotilde Armand: E greu de acceptat că unii colegi nu sunt printre primii pe listele pentru Parlament

Bătălia pentru un loc în viitorul Legislativ al țării încinge spiritele în interiorul partidelor! Clotilde Armand, primarul ales al Sectorului 1, consideră că este greu de acceptat faptul că unii colegi de partid care “s-au luptat” în Parlament “cu hidra pesedistă” nu se regăsesc pe primele poziţii pe listele la parlamentare.

“E multă forfotă în bula noastră pentru că unii colegi din USR se regăsesc pe locuri greu eligibile la Camera Deputaţilor sau la Senat. Scriu şi eu câteva rânduri despre <scandalul> din interiorul USR PLUS. În primul rând, am citit comentariile, criticile, acuzaţiile scrise de voi şi vreau să vă spun că într-o mare măsură aveţi dreptate. Da, este greu de acceptat faptul că unii colegi care s-au luptat în Parlament în ultimii patru ani cu hidra pesedistă (cum nu s-a luptat nimeni în ultimii 30 de ani) nu sunt printre primii pe listele pentru Parlament. Apoi, este dificil de înţeles scoaterea de pe listă a unui coleg în pragul alegerilor interne. Toate acestea lăsate în suspensie şi neexplicate lasă o pată mare şi urâtă asupra noastră”, a scris Clotilde Armand pe pagina de Facebook.

Preşedinte al USR Sector 1 a mai subliniat că fiecare candidat de pe listele USR PLUS trebuie să aibă în vedere faptul că merge în Parlament pentru a-i reprezenta pe cetăţeni.

“În USR PLUS e cam greu cu combinaţiile şi cu ascunzişurile pentru că până şi certurile noastre interne sunt publice. Cine încearcă asta îşi poate face bagajele şi au revoir din acest proiect politic. Ştiu, suntem un deliciu pentru analiştii politici şi site-urile ‘pe surse’ care despică firul în patru. Dacă politica este făcută în scop personal nu văd deosebirea noastră faţă de PSD sau alte partide pline cu dinozauri politici. Cred că fiecare candidat care se regăseşte acum pe lista USR PLUS trebuie să aibă în minte că nu merge acolo pentru el, merge pentru ceilalţi, pentru oameni”, (iese captura) a menţionat Armand.

Reprezentanta USR şi-a exprimat, însă, încrederea că greşelile vor fi reparate.

Mai mulţi parlamentari cu notorietate ai USR PLUS, precum senatorii Mihai Goţiu, Florina Presadă sau Vlad Alexandrescu, dar şi deputatul Emanuel Ungureanu ocupă locuri greu eligibile pentru următoarele alegeri parlamentare, în urma deciziilor adoptate în conferinţele judeţene.

Alegerile parlamentare sunt programate pe 6 decembrie.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co