Stiri

Cleaning Show

“În România se face curățenie”. O spun reprezentanții celor mai mari firme din domeniul curățeniei profesionale, prezente la Cleaning Show. Expoziția de la Romexpo reunește specialiști din România și din străinătate, care vin să demonstreze importanța soluțiilor și tehnicilor adecvate pentru spații de lucru mai curate. Detergenți și săpunuri profesionale pentru industria HoReCa, generatoare industriale de abur, soluții pentru spitale, echipamente pentru curățarea eficicientă a scărilor rulante din marile centre comerciale sau aeroporturi, sunt doar o mică parte din ceea ce au pregătit expozanții pentru industria din acest an.

Tehnologia de ultimă generație este folosită acum și în domeniul curățeniei casnice. Ultimul răcnet în materie de spălare-curățare-uscare costă în jur de 4 mii de euro. Interesant este și faptul că la Cleaning Show, majoritatea expozanților sunt bărbați.
Deși stăm foarte prost în multe statistici, reprezentanții industriei curățeniei sunt optimiști cel puțin când vine vorba de domeniul lor de activitate
Expoziția de la Romexpo este deschisă pentru 3 zile.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co