Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

“Classical Christmas Market”, în premieră în fața Operei Naţionale din București

Muzica clasică a sărbătorilor de iarnă va răsuna la “Classical Christmas Market”, primul astfel de târg de Crăciun din România. Acesta se va deschide vineri, de la ora 17,00, pe Esplanada Operei Naţionale Bucureşti.

Atmosfera aparte şi farmecul sărbătorilor de iarnă, surprinsă într-o scenografie impresionantă, cu atracţii diverse, într-un cadru muzical de poveste.Toate acestea vor fi oferite vizitatorilor, indiferent de vârstă, pe nu mai puţin de 12.000 metri pătraţi, până pe 31 decembrie, între orele 10,00 şi 21,00.

Publicul se va putea bucura, de asemenea, de scena specială a colindătorilor, pregătită pentru spectacolele şi concertele copiilor din Programul Naţional Cantus Mundi şi nu numai, de zboruri uimitoare cu sania deasupra patinoarului, plimbări cu trenuleţul partenerilor de la Opera Comică pentru Copii, dar şi cu trăsura cu cai, toate colorate sonor cu multă muzică bună.

Nu vor lipsi nici workshop-urile de pregătit cadouri găzduite de Atelierele Spiriduşilor, de mâncarea tradiţională, dulciurile cu dichis şi vinul fiert de la Căsuţele de Crăciun şi multe alte surprize.

Organizatorii au pregătit decoruri uluitoare, cu îngeri uriaşi, brazi de peste cinci metri, luminiţe şi arhitecturi luminoase speciale pentru o experienţă de neuitat a lunii decembrie, în Bucureşti, precizează organizatorii.

Intrarea la Classical Christmas Market este liberă, pe baza certificatului verde. Pe parcursul Târgului, în sala mare a Operei vor avea loc mai multe reprezentaţii eveniment.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co