Stiri

Cîțu: Niciun leu din banul public să nu ajungă în buzunarele oligarhilor care susțin războiul

Liberalul Florin Cîţu, preşedintele Senatului, consideră că “interesele ruseşti” în România” trebuie “tăiate”, astfel încât niciun leu din banul public să nu ajungă în buzunarele oligarhilor care susţin războiul din Ucraina.

“Trebuie să tăiem imediat accesul sau interesele ruseşti în România la banii publici, la fondurile europene, la ajutoarele de stat care mergeau către companii cu acţionariat rusesc, legate de oligarhii ruşi, în valoare de câteva sute de milioane de lei. Reglementatorii din România şi instituţii precum Oficiul pentru Spălarea Banilor şi ANAF trebuie să-şi facă toţi datoria şi să ofere informaţiile către Ministerul de Finanţe. Este necesară o celulă de criză la Ministerul Finanţelor, pentru a impune toate aceste sancţiuni, ca niciun leu din banul public să nu ajungă în buzunarele acestor oligarhi care susţin războiul în Ucraina”, a scris Cîţu, luni, pe Facebook.

Liderul PNL a mai punctat că România are, în acest moment, câteva priorităţi: oferirea tuturor condiţiilor refugiaţilor, implementarea sancţiunilor care au fost impuse la nivel european pentru toate companiile care au legătură cu Rusia, dar şi sănătatea economică internă.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co