Imobiliare Valea Prahovei
ACTUALITATE

Cisternă cu 40 de tone de acid sulfuric, răsturnată pe DN1

O cisternă cu 40 de tone de acid sulfuric a lovit un parapet şi s-a răsturnat pe Drumul Naţional 1, în zona localităţii Câmpina, zona fiind izolată de autorităţi pe o rază de un kilometru, iar şoferul nefiind încă localizat, informează Mediafax.

“Este un accident unde este implicată o autocisternă încărcată cu aproximativ 40 de tone de acid sulfuric, răsturnată pe o parte, a rupt o conductă de gaz, s-a oprit alimentarea cu gaze, s-a stins incendiul şi s-a luat măsuri de izolare a zonei pe o rază de un kilometru pentru a pune în siguranţă şi securitate atât echipele de intervenţie, precum şi populaţia din zonă. Poate fi periculos dacă vor fi scurgeri, nu am constatat scurgeri până în acest moment, dar vom verifica cu atenţie în aşa fel încât să nu punem în pericol viaţa oamenilor. Conducătorul auto nu a fost găsit în cabină, posibil este prins sub autocisternă sau capul tractor sau într-o altă zonă posibil aruncat. Vom verifica după ce ne vom asigura că zona este în siguranţă” a declarat Nicolae Popescu, inspector şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

Opt autospeciale de lucru cu apă, două echipaje de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi una a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Prahova s-au deplasat la locul accidentului.

Şi un echipaj care măsoară emanaţiile de gaze din cadrul unităţii speciale de la Ciolpani a fost trimis în zonă.

Traficul a fost blocat pe Drumul Naţional 1, pe ambele sensuri de mers, circulaţia fiind deviată prin Câmpina.

Sursa: Mediafax

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co