Stiri

Circulația reluată în zona Eroilor

De astăzi s-au ridicat restricțiile de circulație pe Bulevardul Eroilor, între Bulevardul Eroii Sanitari și strada Sfântul Elefterie din Bucureşti. Utilajul care lucra la tunelul de la Magistrala 5 de metrou Eroilor-Drumul Taberei a spart un puț de apă. Pământul s-a surpat în fața unui restaurant, pe o suprafață de 30 de metri pătrați, și la intersecția Bulevardelor Eroilor și Eroii Sanitari, tot pe o suprafață de 30 de metri pătrați. Și mașinile RATB își reiau circulația. Liniile 122, 126, 137, 138, 168, 226, 268 și 368 vor circula pe traseul de bază, în ambele sensuri, de la intersecția Bulevardul Eroilor/ Strada Carol Davila, pe Bulevardul Eroilor, Strada Știrbei Vodă, apoi pe traseele actuale.

Circulația rutieră în zona Eroilor din Capitală va reintra cu totul în normalitate în vara anului 2017. Însă lucrările de suprafață din vor fi finalizate abia în luna noiembrie a anului viitor.
Reluarea circulației rutiere în zonele respective se va face etapizat, astfel:
Proiectul magistralei 5 de metrou are un stadiu de execuție de 85%. Magistrala urmează să fie deschisă circulației la finele anului viitor. Cu o lungime de 6,8 kilometri și zece stații, magistrala 5 va conecta, într-o primă fază, cartierul Drumul Taberei la rețeaua de metrou a Capitalei.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co