Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Cinci modalități de a petrece weekend-ul

Ultimul weekend din august este chiar aici. Iată că aproape se termină și vara acestui an. Pentru că aceste zile trebuie sărbătorite, iată ce modalități vă propunem în acest sens, în Capitală.

Undercloud este cel mai important festival dedicat teatrului independent din România și se întoarce cu cea de-a XI-a ediție. Festivalul are loc și în acest weekend și cuprinde spectacole de teatru, dans, performance, evenimente teatrale unice, personalităţi culturale românești şi internaţionale, petreceri şi multe surprize artsy.

Sâmbătă, într-un bar din București, o voce de excepţie te așteaptă la o seară senzaţională! De la ora 22.00, Miki oferă pe terasă o frumoasă feerie muzicală, cu refrene din toate timpurile.

Cinema în aer liber are loc și la acest final de săptămână în Parcul Titan. Cele mai bune filme lansate anul acesta, dar și o retrospectivă de filme românești vor putea fi urmărite timp de patru săptămâni pe Insula Artelor din Parcul Titan. Accesul publicului este liber.

Palatul Brâncovenesc de la Mogoșoaia devine în tot acest weekend un templu al marii poezii și al muzicii de calitate. Două zile, patru spectacole, mari actori, importanți muzicieni, o foarte interesantă expoziție de fotografie, o panoramare deosebit de consistentă a liricii și a creației muzicale din Renaștere, până în contemporaneitate, sunt ingredientele unui eveniment cultural singular în România, pe care nu trebuie să-l ratați.

\Duminică seară, A-C Leonte, Tavi Scurtu, Albert Tajti și Michael Acker vor face o grădină din București să vibreze de la prea multă muzică bună. De la ora 19.00, artiștii explorează lumea muzicii electronice vii cu mentalitate dub.

 

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co