Stiri

Cinci idei pentru a petrece timpul liber

Un nou început de săptămână. De data aceasta, primul început de săptămână al lunii iulie. Vara este în toi și trebuie să ne bucurăm de ea. Iată câteva modalități de a vă petrece timpul liber, marți, în București:

Bucharest Jazz Festival are loc până duminică în București. Săptămâna aceasta sunt șapte zile de festival, cinci zile de concerte în Piața George Enescu, dar și un nou concurs de jazz.  


Festivalul aduce în fiecare vară la București legende ale jazzului internațional în concerte și ateliere cu acces liber pentru public.

Alexandru Andrieș va susține un concert la teatrul Unteatru, marți, începând cu ora 19:00. De-a lungul carierei, cântărețul de muzică folk a lansat zeci de albume de studio, a susținut mii de concerte și a fost recompensat cu numeroase premii atât în țară, cât și în străinătate.


Și cunoscutul chitarist Richie Kotzen ajunge în România și va susține un concert, marți, într-un bar din Capitală, alături de trupa sa. Chitarist, solist vocal și compozitor versatil, Richie Kotzen este una dintre cele mai importante figuri ale rock-ului contemporan, pe care l-a îmbinat în chip firesc cu jazz, blues și elemente de pop sau punk.

Expoziția “Licență/Arte textile-Design textil/2018” are loc la Universitatea de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu”. Expoziția prezintă lucrări de licenţă și master care evidenţiază limbajul vizual liber și inedit al unei noi generații de tineri artiști ai Universităţii Naţionale de Arte din Bucureşti.

Și legendara trupă americană de hardcore/punk, Dead Kennedys, cântă marți în premieră într-un club din București. Invitații speciali sunt The Dead Ceausescus și Rock n Ghena.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co