Stiri

Cinci idei pentru a petrece timpul liber

O nouă săptămână se îndreaptă către final. Pentru că mai este un pas de făcut până la weekend, vă propunem câteva idei de timp liber pentru ziua de vineri:

De vineri până duminică, la Romexpo are loc PetExpo. Evenimentul împlinește 10 ani și  aduce în premieră un parc de distracții pentru animale. Așa că, dacă aveți un animăluț, luați-l cu voi la expoziția dedicată lor. PetExpo este singurul dedicat pet lifestyle-ului, aducând în prim plan aspecte care țin de: nutriție, sănătate, cosmetică, gadget-uri, jocuri și multe altele.

Vineri, magia din apus se întoarce în Grădina Sticlarilor, unde Taraf de Caliu va cânta din nou sub bolta de vie și cireși. Lăutarii din Clejani, membri fondatori ai Taraf de Haidouks, sunt ultimii păstrători ai unei muzici populare de tradiție orală, din sudul României.

În perioada 12-16 iunie, la Universitatea Națională de Muzică din București se va desfășura ediția din 2018 a Festivalului OPERAmania, prezentat de Studioul de Operă și Multimedia. Intrarea este liberă.

Un spectacol marca Freeze are loc, vineri, în El Grande Comandante. Cei care vor să vadă un spectacol complet, cu teatru, muzică, umor, dar și cu personaje vii, scene elaborate și răsturnări de situație neașteptate, sunt așteptați la ora 20.30 la eveniment.

Tot vineri, Alexandra Ușurelu va susține un concert acustic la Grădina cu filme, începând cu ora 20:30. Artista va fi acompaniată pe scenă de Cristian Soleanu (saxofon & clarinet) și de Muse Quartet.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co