Stiri

Cinci idei pentru a petrece timpul liber

O nouă zi, noi modalități de petrecere a timpului liber. Așa că vă propunem cinci idei pentru a petrece timpul care vă va rămâne la dispoziție joi:

Muzeul Național al Literaturii Române găzduiește expoziția In.Fuzion#1, un eveniment la care vor participa personalităti ale vieții literare și ale artelor vizuale din România. Expoziția aduce laolaltă 12 artiști vizuali și 12 scriitori din generații diferite. 

Carla’s Dreams va mai susține un concert la Hard Rock Cafe și joi seara, de la ora 21:30. Trupa a cucerit publicul din România prin mesajele puternice, sound-ul divers și colaborările de succes cu INNA, Antonia, Delia și Loredana.

Prima expoziție din România de stampe japoneze din secolele al XVIII-lea și al XIX-lea, cu actori și scene de teatru Kabuki, vine în Capitală. Aceasta are loc la Teatrul Național București.

Formația germană Vlad in Tears va susține un concert în Club Fabrica, tot joi, de la ora 20:30. În deschidere va cânta Dark Fusion.

Aurel Constantin Păduraru va expune în grădina J’ai Bistrot o parte dintre fotografiile făcute anul acesta la Cernobâl, fotografii ce au făcut înconjurul lumii. Expoziția va putea fi vizitată până pe 24 iunie.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co