Stiri

Cinci idei pentru a petrece timpul liber

Iată că a sosit o nouă săptămână. Pentru că timpul liber, așa cum spunem mereu, trebuie prețuit, iată ce modalități pentru a-l petrece, marți, în Capitală, vă propunem:

Globalworth Tower găzduiește prima galerie de artă augmentată – The Art & Tech District: Victor Fota, organizată în colaborare cu platforma One Night Gallery. Este prezentat un nou mediu hibrid de expunere, în care lucrările artistului Victor Fota sunt completate de realitatea augmentată și de video mapping animat.

Trupa TAXI urcă pe scena de lângă lacul Herăstrău și te invită la un show total, presărat cu umorul și sarcasmul caracteristic. Accesul este gratuit, iar rezervarea locurilor este recomandată!

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” vă invită în continuare să explorați expoziția temporară inedită cu exponate vii, dar și cu piese de o valoare inestimabilă din colecțiile muzeului. Ea poate fi vizitată până la sfârșitul lunii octombrie.

Elite Art Gallery vă oferă o expoziție estivală cu reduceri. Simeză estivală reunește peste 80 de lucrări de pictură, gravură, acuarelă și pastel care reprezintă un cadou estival dedicat iubitorilor de artă.

Un mall din Capitală a pregătit cu ocazia Centenarului un proiect cultural inedit prin care să expună cele mai importante și renumite invenții ale românilor. Expoziția se numește “Mari români și invențiile lor celebre”.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co