Stiri

Cinci idei pentru a petrece timpul liber

Iată că mâine este vineri, ceea ce înseamnă că putem considera că începe weekend-ul. Așadar, haideți să vedem împreună cum ați putea petrece în cel mai plăcut mod cu putință ziua de vineri, în Capitală.

Pentru un început perfect de week-end vă invităm la un cunoscut club din Herăstrău ca să vă luați porţia de muzică bună şi deconectare la Unplugged Friday by Aperol! Veți asculta cele mai iubite melodii din topurile internaţionale, reorchestrate în variantă acustică şi vă veți bucura de cocktailuri răcoritoare intr-o atmosfera de vacanţă.

Cunoscut publicului de la Vocea României, Andrei Ion vă asteaptă pe 10 august cu o selecţie de piese rearanjate acustic. Veţi asculta “All Of Me” (John Legend ), „Liquor Store Blues (Bruno Mars), „Soulstorm” (Patrice), „No Diggity” (Chet Faker), „Shape of You” (Ed Sheeran) şi multe alte piese de suflet, interpretate cu multă căldură de cel supranumit „Vocea de catifea a României”. Intrarea este liberă, iar distracţia… nelimitată!

Dacă este vineri înseamnă că este timpul pentru petrecere! Haideți la That Friday Night Party, ce are loc la fiecare început de weekend în cele două săli ale unui club bucureștean, începând de la ora 22. Atmosfera va fi animată de DJ Andy Kiz & DJ Mr Kizz și respectiv DJ Ducu & DJ Raz. Intrarea este numai 10 lei.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co