Stiri

Cinci idei pentru a petrece timpul liber

Poate nu ne vine să credem, dar deja este vineri. Și dacă ziua de vineri a sosit, începe weekend-ul. Pentru a profita din plin de el, vă propunem următoarele idei pentru a petrece timpul liber:

Pe cei care iubesc vechiul, îi așteaptă sâmbătă târgul de viniluri Paradis Paradis, la un local din București. Acesta aduce împreună mai mulți colecționari și negustori de discuri din București și din țară. La  târg, vizitatorii vor găsi aproximativ 5.000 de vinyl-uri rock, jazz, disco, funk, ambient, punk, house, techno şi multe alte surprize.

Maria Răducanu și Chris Dahlgren susțin un concert, duminică, de la 19.30, la o cafenea din Capitală. Cei doi întrepătrund doina românească cu fado, Rembetiko, blues și improvizații, creând o muzică pură, profund emoționantă și care-ți merge direct la inimă.

Tot în acest weekend, Primăria Capitalei invită melomanii la a patra ediție a Marilor Serate Muzicale, cu muzică de mare calitate, în superba sală a Teatrului Odeon. Se vor asculta lucrări de Sergei Rachmaninoff, Robert Schumann, Paganini sau Ceaikovski.

Și Festivalul Teatru sub Lună are loc, sâmbătă și duminică, la un local din București. Acesta este singurul festival de teatru independent în aer liber și reunește sub cerul liber și arzător de iulie atmosfera proaspătă a unei piese de teatru bine regizate și încântarea unei seri de jazz sau café-concert, toate frumos conturate cu expoziții de pictură, desen, costume și sculpturi din lemn.

Nu uitați că în aceste zile, în Centrul Vechi are loc și Jazz Festival. Intrarea este liberă și nu lipsesc nume mari de Grammy, care vor încânta publicul cu reprezentații unice.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co