Stiri

Cinci idei pentru a petrece timpul liber

Ziua de vineri a sosit. Weekend-ul este și el aproape. Iată ce sugestii avem pentru dumneavoastră, ca să puteți profita din plin de acest sfârșit de săptămână: 

Ediția a șaptea a festivalului Metalhead Meeting va avea loc pe 6 și 7 iulie la Arenele Romane din București. Printre headlinerii festivalului se nunără finlandezii de la CHILDREN OF BODOM, brazilienii de la SOULFLY şi finlandezii de la SONATA ARCTICA.

Spectacolul “Bâlciul” are loc în parcul Crângași, vineri, de la ora 17.00. Un spectacol de bâlci este un amestec straniu de mister și derizoriu, de performanță și bășcălie, de veselie și tristețe, de omenesc și supranatural. 

Tot vineri începe cea de-a patra ediție a Festivalului Marile Serate Muzicale ale Bucureștiului, la Teatrul Odeon. Muzicieni de renume mondial precum Felicia Filip, Bruno Canino, Mario Hossen, Alexandru Tomescu, Cvartetul Enescu și mulți alții se reunesc pe scena Teatrului Odeon, sub îndrumarea artistică a maeștrilor Anton Niculescu și Cristian Mihăilescu.

Și un concert Eyedrops va avea loc vineri, începând cu ora 20.30, în Piața Alexandru Lahovari. Concertele Eyedrops au fost descrise, în mod paradoxal, ca energizante și generatoare ale unei stări de puternică melancolie.

Un spectacol susținut de Silviu Gherman, în care acesta va prezenta Adevărul 2.0, vă așteaptă tot vineri într-un local din Capitală. Prețul unui bilet la spectacolul în care acesta își povestește viața este de 25 de lei. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co