Stiri

Cicloturism și drumeții, în Parcul Văcărești

Un traseu de cicloturism și drumeție, cu o distanță de opt kilometri, a fost amenajat în Parcul Natural Văcărești, acesta fiind destinat bicicletelor echipate pentru terenuri accidentate.
Traseul este permis adulților și copiilor însoțiți de părinți, informează Asociația Parcul Natural Văcărești (APNV), autoare a proiectului, alături de BikeXpert Racing Team.
“Una dintre funcțiile cele mai importante ale Parcului Natural Văcărești este cea de recreere. O recreere sănătoasă care include activități precum sportul, plimbarea, observarea peisajului, relaxarea în aer liber și liniște, a declarat Dan Bărbulescu, directorul Asociației Parcul Natural Văcărești.
Pentru orice vizitator al parcului, sunt interzise activitățile care pot avea un impact negativ asupra biodiversității precum: aprinderea de orice fel a focului (inclusiv fumatul), pescuitul, abandonarea deșeurilor, ruperea sau distrugerea vegetației, eliberarea animalelor domestice de apartament, accesul cu mijloace de transport motorizate. Orice abatere de la aceste reguli se pedepsește conform legii.
Programul “Bicicliști în Văcărești” va continuă prin organizarea unui concurs de mountain bike — Bucharest MTB Race, pe data de 4 noiembrie.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co