Stiri

CFR Cluj, în cantonament în Austria. Campioni și la golf cu piciorul!

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, întreg stafful său, jucătorii, dar și președintele Marian Copilu au petrecut jumătate de zi demonstrându-si măiestria si abilitățile tehnice la golf cu piciorul.

Totul s-a precut în cantonamentul din Austria, acolo unde clujenii mai au de stat până la 30 iunie.

Antrenorul campioanei le-a oferit elevilor săi o zi de relaxare…activă. Împărțiți pe echipe, ardelenii s-au întrecut la golf!

Dar nu în varianta tradițională! Au luat mingiile de fotbal, au eliminat din “arsenal” crosele și au executat folosindu-și picioarele lovituri pe terenul de golf din orășelul Windischgarsten.

N-au lipsit momentele amuzante, buna dispoziție, glumele între coechipieri, dar și tachinările “Bursucului”, care nu și-a scăpat din ochi jucătorii.

Omrani a fost responsabilul cu muzica, atacantul fiind nedespărțit de boxa portabilă care a asigurat fundalul sonor în timpul partidei de golf cu piciorul.

La finalul “întrecerii”, tehnicianul Dan Petrescu a mărturisit că s-a simțit extrem de bine și a cerut revanșa, considerând că jucătorii l-au învins.

Ovidiu Hoban a lăudat inițiativa antrenorul său și a recunoscut faptul că este greu să te întreci cu Petrescu, chiar și atunci când este vorba de distractie.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co