Imobiliare Valea Prahovei
ACTUALITATE

CFR: 80 de trenuri anulate de dimineață. Întârzieri de sute de minute!

80 de trenuri CFR au fost anulate în această dimineață, la ora 09:30. Alina Predescu, purtătoarea de cuvânt a CFR Călători a declarat că sub 10% din numărul total de trenuri vor fi anulate în această zi, informează Mediafax.

CFR SA a suplimentat numărul personalului care intervine pentru deszăpezire în Gara de Nord

“Deoarece intervenţiile pentru asigurarea fiecărui parcurs de intrare/expediere din Gara de Nord se operează individual pentru fiecare tren în parte, trenurile care trebuie să ajungă în Gara de Nord staţionează temporar în parcurs, astfel încât personalul feroviar să poată interveni pentru deszăpezirea şi curăţarea aparatelor de cale şi a liniilor”, potrivit CFR.

Reprezentanţii CFR SA au anunţat că există dificultăţi şi în pregătirea garniturilor şi scoaterea lor la peron pentru înscrierea în circulaţie.

Pe ruta Bucureşti – Constanţa se circulă cu plug antemergător, din cauza condiţiilor meteo extreme, potrivit datelor publicate de CFR Călători miercuri, la ora 08:30.

“În cursul acestei dimineţi încercăm să realizăm o legătură dus şi una întors de la Bucureşti (9:30 plecare) către Constanţa şi retur (7h30 plecare Constanţa). Se intervine constant cu utilaje şi echipaje feroviare pe raza Regionalelor Bucureşti, Craiova, Galaţi, Constanţa”, a comunicat compania.

Cea mai mare întârziere o are trenul care vine de la Giurgiu. Acesta trebuia să ajungă în Gara de Nord la ora 07:03, dar a întârziat peste trei ore, potrivit tabelei de sosiri a site-ului CFR.

Trenul IR 1654 Vatra Dornei Băi ar fi trebuit să ajungă în Gara de Nord la ora 07:20, dar a întârziat, până la această oră, 200 de minute. Alte întârzieri au fost înregistrate la trenurile care vin din Braşov, dar şi la cele din Timişoara şi Satu Mare. Trenurile care vin de la Ploieşti Sud au întârzieri de peste două ore.

Trenul care pleacă din Gara de Nord şi trebuie să ajungă în Urziceni trebuia să plece la ora 07:37, dar au trecut deja peste 160 de minute, indică tabela de plecări a CFR.

Alte trenuri care trebuie să plece din Gara de Nord şi au înregistrat întârzieri de peste 100 de minute au destinaţia Craiova, Ploieşti Sud, Târgu-Jiu şi Braşov.

Sursa: Mediafax

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co