Stiri

Cel puțin 11 morți după mai multe atacuri armate în Germania!

Cel puțin 11 persoane au fost ucise, miercuri seara, în Hanau, lângă Frankfurt, centrul Germaniei, în două atacuri al căror presupus autor a fost găsit ulterior mort în locuinţa sa, alături de altă persoană!

Reprezentanții Poliţiei germană au declarat joi că bărbatul suspectat de atacuri şi-a exprimat convingerile de extremă dreaptă într-o scrisoare-confesiune.

Potrivit Bild, acesta a lăsat şi o înregistrare video în care revendică atacurile. Ziarul mai scrie că bărbatul era cetăţean german şi că în maşina lui au fost găsite reviste despre muniţie şi arme. El avea şi licenţă de vânătoare cu arme de foc.

 

Președintele Klaus Iohannis a reacționat printr-un mesaj transmis pe Twitter, în care condamnă ”cu fermitate atacurile violente împotriva unor oameni inocenți”, care au avut loc în Hannau. Condoleanțele mele se duc la cei care și-au pierdut rudele și prietenii. România este solidară cu Germania!” – a scris șeful statului pe rețeaua de socializare.

 

Motivul atacului nu se cunoaște deocamdată, iar poliția a demarat o anchetă pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat.

Atacul nu este singurul de acest fel, după ce în urmă cu patru zile a mai avut loc unul în Berlin, lângă un teatru de comedie, soldat cu un mort.

 

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co