Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Cel mai mare târg pentru copii va avea loc la Romexpo, în luna septembrie

Centrul expozițional Romexpo va găzdui, la începutul lunii septrembrie, cel mai mare târg pentru viitoarele mămici și copiii cu vârste cuprinse între 0 și 7 ani.

În cadrul evenimentului, intitulat Baby Boom Show, vor fi prezentate o serie de noutăți în domeniu, capul de afiș pentru acest an fiind primul scaun auto din lume care se transformă în cărucior. Acesta va fi lansat, în premieră, în cadrul târgului de la București.

Conceput în Israel de ingineri specializați în siguranța auto a micilor pasageri și beneficiind de cunoștințele unui părinte care a creat un scaun special pentru fetița lui, scaunul auto transformabil în cărucior este cea mai sigură alegere pentru orice părinte modern.

Printre alte noutăți pe care le veți putea vedea în cadrul ediției de toamnă Baby Boom Show mai amintim: jucării pentru dentiție din cauciuc natural, colecții de îmbrăcăminte pentru prematuri realizate din bumbac organic, primul scaun auto multifunctional – se transformă, pe rând, în geantă de călătorie, pătuț pentru copii și înălțător, cădițe de baie cu jet de apă și lumini ambientale, pătuțuri și co-sleepere, jucării creative și multe altele.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co