GADGET

Cea mai mică imprimantă din lume, creată pentru tinerii care printează direct de pe Facebook

HP a lansat cea mai mică imprimantă din lume! Acesta face parte dintr-o nouă generaţie de imprimante DeskJet All-in-One (AiO), adresate consumatorilor care pun accent pe design şi sunt mereu conectaţi la Internet, scrie Go4it.ro.

Creată pentru tinerii care doresc să printeze direct de pe Facebook sau Instagram, imprimanta HP DeskJet 3720 are doar jumătate din dimensiunea celorlalte imprimante cu jet de cerneală All-in-One din clasa sa, combinând capacităţile de imprimare, scanare şi copiere cu uşurinţa de conectare la dispozitivele mobile.

„Consumatorii îşi doresc dispozitive wireless şi la dimensiuni mici, care să se potrivească cu stilul lor de viaţă dinamic şi care să îi ajute să rămână conectaţi, să socializeze şi să fie productivi oriunde ar fi”, declară Sue Richards, Manager General şi Vice Preşedinte al HP Consumer Printing.

„Noile produse HP DeskJet reinventează experienţa tradiţională de printare cu un design atractiv şi conectivitate mobilă intuitivă, asigurând un proces de imprimare facil de la aproape orice dispozitiv mobil sau din orice reţea de socializare”.

Imprimare de pe dispozitive mobile

Instalarea şi imprimarea directă de pe un smartphone sau o tabletă se face prin aplicaţia pentru mobil HP All-in-One. Aplicaţia gratuită oferă utilizatorilor printare, copiere şi scanare wireless de pe majoritatea smartphone-urilor şi tabletelor cu sisteme de operare iOS, Android şi Windows. Utilizând Wi-Fi Direct, clienţii pot imprima de pe dispozitivul lor mobil chiar şi fără conexiune la Internet.

Utilizatorii pot imprima, partaja şi edita fotografiile de pe Facebook, Instagram sau Flickr ori direct din galeria proprie a telefonului cu aplicaţia gratuită HP Social Media Snapshots. De asemenea, HP a creat hârtie foto autocolantă tip sticker de format 10 x 13 cm, adaptată special pentru aplicaţia HP Social Media Snapshots, care este perfectă pentru decorarea unui perete, dulap, frigider sau pentru a face surprize celor dragi.

Imprimanta DeskJet 3720 va fi disponibilă începând cu luna septembrie la partenerii HP autorizaţi din întreaga ţară, la preţuri începând de la 299 lei.

Sursa: Go4it.ro

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co