Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Cea mai bună jucătoare a lunii octombrie în WTA

Românca Simona Halep, daneza Caroline Wozniacki și americanca Venus Williams au fost nominalizate în la titlul de cea mai bună jucătoare a lunii octombrie în circuitul profesionist feminin de tenis (WTA).

Halep a devenit luna trecută al 25-lea lider al clasamentului WTA, pe 9 octombrie, după ce a jucat a 27-a sa finală din carieră, la Beijing. Victoria din semifinala cu letona Jelena Ostapenko i-a asigurat româncei primul loc în ierarhia mondială, poziţie pe care își încheie sezonul în circuitul WTA. Halep a devenit a 13-a jucătoare care termină anul pe primul loc în clasamentul WTA, după participarea la Turneul Campioanelor de la Singapore, pentru al patrulea an la rând.

Simona Halep a intrat în Top 10 WTA pentru prima oară în 27 ianuarie 2014 și este jucătoarea activă cu cele mai multe săptămâni consecutive în top 10.

Williams a fost prima în clasamentul WTA la câștiguri în acest sezon, cu peste 5.500.000 dolari, ajungând la un total de 39.900.489 dolari, fiind depășită doar de sora sa Serena. În clasamentul pe 2017, a doua este Garbine Muguruza din  Spania, cu 5.433.000 dolari, iar a treia este Simona Halep, cu 5.275.000 dolari.

Câștigătoarea pe octombrie va fi anunțată vineri.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co