Stiri

Ce sunt sfătuiți să facă participanții la mitingul PSD

Participanţii la mitingul de sâmbătă al PSD sunt sfătuiţi să fie îmbrăcaţi în haine albe sau costume populare, să aibă la ei lanterne mici sau telefoane mobile cu lanternă şi să vină cu imnul României tipărit, în varianta prescurtată.

Un document intern al PSD arată că cei prezenți la miting vor avea un flyer şi steguleţul tricolor al României, înmânate la urcarea în mijlocul de transport. Totodată, ei vor purta în piept un autocolant cu logo-ul în formă de cerc și vor avea un pachet de mâncare şi apă, asigurat de către organizaţia judeţeană/locală.

Conform aceluiași document, participanții la miting trebuie să se asigure că au numărul de telefon al şoferului şi al responsabilului mijlocului auto cu care s-au deplasat la Bucureşti, precum şi numărul de înmatriculare.

Fiecare dintre autocarele cu care vor veni participanţii la mitingul de sâmbătă “va avea 6 steaguri cu tricolorul României şi un steag cu Uniunea Europeană, precum şi pancarte cu diferite mesaje”, reiese din documentul intern al PSD.

Mitingul social-democraților organizat împotriva abuzurilor din justiţie va avea loc mâine, în Piaţa Victoriei, începând cu ora 20.00.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co