Stiri

CCIB, proiect susţinut în Dubai

Recent, compania MLH Creation Factory, membră a Secțiunii SERVICII a Camerei de Comerț și Industrie  București, a lansat nouă colecție pre-spring 2018, sub brandul Maria Lucia Hohan, în cadrul magazinului Bloomingdales din DUBAI MALL.

MLH Creation Factory are sediul operațional în București și este cunoscută mai ales pentru rochiile create special pentru celebritățile de la  Hollywood precum Jennifer Lopez, Nicole Kidman, Olivia Munn, Dita von Teese etc. Rochiile cu marca marialuciahohan sunt vândute direct sau on-line în numeroase țări ale lumii: SUA, India, Italia, Marea Britanie, Japonia, Franța, Australia, UAE, Mexic etc. Cu ocazia acestui eveniment, Maria Lucia Hohan, președinta companiei, a acordat interviuri pentru presa locală.

Camera de Comerț și Industrie  București dezvolta un program special pentru promovarea companiilor membre pe  piețele  externe clasice și noi. În acest sens la evenimentul de la DUBAI MALL a participat și vicepreședintele CCIB, Președinte al Secțiunii SERVICII care a avut și o întâlnire cu Consilierul economic al Ambasadei României în Dubai. Au fost identificate noi domenii de cooperare între CCIB și comunitatea de afaceri din EAU și s-a stabilit organizarea unei misiuni economice a CCIB în DUBAI în semestrul I al anului 2018.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co