Stiri

Caz revoltător la spitalul din Băicoi

Este anchetă la Spitalul orăşenesc din Băicoi! Sâmbătă, medicul care era de gardă a refuzat, fără vreun motiv anume, să interneze o bătrână! Medicul a fost filmat în timpul dialogului, iar imaginile au ajuns în spaţiul public. Bătrâna în cauză are 87 de ani și este din Floreşti. Vineri noapte i s-a făcut rău, iar rudele au sunat la 112.

În Băicoi, la camera de gardă a spitalului era de serviciu medicul Marta Coman. Aceasta nu este angajată a unităţii, ci face câteva gărzi în regim de colaborare. Medicul a refuzat să o interneze pe bătrână, însă fără a avea un motiv întemeiat.

Discuțiile au continuat, iar pe filmarea făcută de nepoata pacientei cu un telefon mobil se vede clar că la insistenţele aparţinătoarei, medicul devine agitat.

În scurt timp, medicul ia fişa şi o rupe.

O echipă de control de la direcţia de sănătate Prahova a venit pentru a discuta cu medicul Marta Coman. Aceasta spune că regretă, acum, comportamentul său.

Colaborarea dintre medicul Marta Coman și spitalul din Băicoi s-a încheiat de astăzi.

Și edilul șef al localității a rămas surprins de cele întâmplate. Nu înțelege cum a fost posibil aşa ceva, mai ales că medicul intrase de doar câteva ore în gardă.

Marta Coman are 31 de ani şi este in sistem de 2 ani. Este medic specialist  la Spitalul de Boli de Plămâni de la Drajna. Colaborarea cu spitalul din Băicoi a început cu aproximativ un an în urmă și până acum nu a mai fost astfel de incidente.

Acum, rudele pacientei o vor reclama la Colegiul Medicilor. Rămâne de văzut care vor fi eventualele sancţiuni disciplinare.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co