Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Caz incredibil. A ieșit din comă după 27 de ani!

Incredibil! O femeie din Emiratele Arabe Unite, care era în comă de 27 de ani, s-a trezit după ce i-a auzit vocea fiului în camera de spital.

Femeia, pe numele ei Munira Abdulla, era în stare vegetativă din 1991. Atunci, Omar avea patru ani și se afla cu mama sa de 32 de ani în mașina unchiului, când un autobuz școlar a lovit autoturismul.

Munira Abdulla s-a aruncat asupra fiului pentru a-l proteja de impactul puternic. În urma accidentului, ea a ajuns în comă, iar el s-a ales doar cu o vânătaie.

A rămas netratată ore în șir, din cauza faptului că familia nu a avut cum să ceară ajutor. Ulterior, a fost transferată la o clinică din Londra, unde medicii au anunțat familia că femeia este în stare vegetativă. În aprilie 2017, însă, prințul moștenitor din Abu Dhabi a auzit de cazul femeii și a decis să o ajute.

Atunci ea a fost transferată la o clinică din Germania, unde a fost supusă unor operații care să-i repare mușchii. Un an mai târziu, a început să scoată niște zgomote ciudate, iar ulterior a reușit să rostească numele fiului său.

Acum, după numeroasele tratamente, Munira își poate striga pe nume familia, poate recita rugăciuni și purta conversații cu oamenii. Cu toate acestea, ea are nevoie să facă fizioterapie, pentru a-și recupera funcțiile motorii.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co