SPORT

Câți jandarmi vor asigura ordinea publică la finala Cupei României

Ordinea publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la finala Cupei României, dintre Dinamo Bucureşti şi CFR Cluj, care se va disputa astăzi, pe stadionul „Arena Naţională” din Capitală, de la ora 21.30, va fi asigurată prin măsuri speciale, transmite Mediafax. Astfel, peste 600 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura siguranţa spectatorilor.

Potrivit unui comunicat de presă, înainte de începerea partidei, fanfara Jandarmeriei Române va intona în premieră Imnul Naţional al României şi va interpreta un moment în memoria fotbalistului decedat pe stadionul Dinamo, Patrick Ekeng.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.30, doar pe bază de bilete şi invitaţii.

Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

Spectatorilor le este interzis sã staţioneze pe scările care delimitează sectoarele din stadion, sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pazã sau al forţelor de ordine.

De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă. Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.

Sursa: Mediafax

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co