Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Castigatorii MTV Video Music Awards 2017

Cei mai importanți oameni din industria muzicală mondială s-au reunit seara trecută pentru încă o ediție a premiilor Video Music Awards. Gazda evenimetului a fost vechea rivală a lui Swift, Katy Perry, care și-a făcut apariția din tavan îmbrăcată într-un costum spațial și a încheiat show-ul, după trei ore, interpretând single-ul “Swish Swish” cu Nicki Minaj.
Kendrick Lamar și Ed Sheeran au câștigat cele mai importante premii. Rapperul din California, care a fost nominalizat la opt categorii, a plecat acasă cu șase statuete, inclusiv cea pentru videoclipul anului și cel mai bun videoclip hip-hop pentru “Humble”
Cântărețul și compozitorul britanic Ed Sheeran a fost votat artistul anului.
Cântăreaţa americană Pink, în vârstă de 37 de ani, a primit Michael Jackson Video Vanguard Award – cel mai prestigios premiu decernat în industria videoclipurilor musicale.
Evenimentul a prezentat şi probleme sociale. Şase militari transsexuali au păşit pe covorul roşu al galei, iar un grup de supravieţuitori ai unor tentative de sinucidere au stat în linişte pe scenă în timpul piesei care reprezintă numărul pentru Linia Națională pentru Prevenirea Sinuciderilor.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co