Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Campania“RESPIR”! Handbal pentru sănătate cu ”tigroaicele” în prim-plan

În frunte cu cea mai bună jucătoare a lumii, Cristina Neagu, handbalistele de la CSM București au dat startul campaniei “RESPIR”, organizate în contextul Zilei Internaționale a Astmului.

Sportivele au participat la un meci demonstrativ pentru a atrage atenția asupra faptului că un pacient diagnosticat cu astm se poate implică în aceleași activități ca un om sănătos, dacă respectă indicațiile de tratament recomandate de medic. Tigroaicele au avut ca “adversar”… echipa matinalilor de la un post de radio cu acoperire națională!

Chiar dacă sunt în plin campionat, supervedetele lui Djukic nu s-au menajat deloc și au făcut spectacol pe teren împreună cu adversarii de la radio.

La final, fetele s-au pozat cu oponenții lor, dar și cu fanii, și le-au acordat autografe. În plus, căpitanul echipei CSM București, Iulia Curea, a vorbit despre importanța sportului pentru a avea o viață sănătoasă.

Campania RESPIR este inițiată de două organizații cu și pentru pacienți – Institutul pentru Dezvoltare în Sănătate și Educație și Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co