Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Calea Victoriei redevine pietonală

Calea Victoriei devine din nou pietonală, pentru a treia oară, în următorul weekend, în zilele de 2 şi 3 septembrie, când pe această arteră vor fi organizate tradiţionala “bătaie cu flori”, teatru pentru copii, ateliere de creaţie, expoziţie de fotografie şi cinematograf în aer liber, anunţă Primăria Capitalei.
Astfel, sâmbătă şi duminică, între 10.00 şi 21.00, Calea Victoriei va deveni pietonală pe segmentul de la intrarea dinspre Piaţa Victoriei, până la intersecţia cu strada George Enescu, unde vor fi prezenţi animatori pe picioroange, portretişti şi caricaturişti, mimi, lustragii şi muzicieni stradali.

De asemenea, vor fi organizate ateliere de creaţie, de caligrafie, un cinematograf în aer liber şi teatru pentru copii, o expoziţie de fotografie, dar vor fi şi standuri cu produse şi preparate culinare.
Sâmbătă, cei care se vor plimba pe Calea Victoriei vor putea participa la “bătaia cu flori”.
Municipalitatea precizează că în weekend cele trei muzee de pe Calea Victoriei vor avea program prelungit, astfel: Muzeul Municipiului Bucureşti – Casa Filipescu-Cesianu, intervalul 10:00 – 21:00, Muzeul Naţional “George Enescu”, intervalul 10:00 – 20:00, Muzeul Naţional de Artă al României, intervalul 9:00 – 21:00.
Evenimentul “La pas pe Calea Victoriei” a mai avut loc în weekendul de Paşte, precum şi în cel din preajma Zilei Copilului, când au fost organizate concerte, spectacole de teatru, ateliere şi expoziţii.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co