Stiri

Calea Victoriei din Bucureşti, în primele 50 artere comerciale din lume!

Causeway Bay din Hong Kong își păstreaza statutul de cea mai scumpă stradă comercială de pe Mapamond, în timp ce New Bond Street rămâne cea mai costisitoare destinație de retail stradal din Europa.
Datele reies din raport realizat de un site american de specialitate. Sunt analizate chiriile a 448 de locații din 68 de piețe, pe baza cărora sunt clasificate locațiile.

Cu un nivel al chiriilor pe Calea Victoriei, principala arteră comercială a oraşului, de 50 euro/mp/lună, Bucureştiul se menţine în top 50 oraşe analizate la nivel mondial şi în top 30 în clasamentul european.

Capitala noastră este, practic, la acelaşi nivel cu cel practicat în Bratislava, Slovacia sau Nicosia, Cipru.
În Belgrad, Kiev sau Sofia, chiriile pentru spaţii stradale sunt peste nivelul din Bucureşti. Ăns chimb, o valoare mai scăzută este consemnată în Riga, Vilnius sau Skopje.

În 2018, Causeway Bay din Hong Kong a încheiat seria celor cinci ani de dominaţie a Upper 5th Avenue din New York, iar în clasamentul din 2019 își păstrează poziția de top, cu un nivel al chiriei de referinţă al magazinelor stradale de aproximativ 2.100 euro mp / lună.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co