Stiri

Ca la noi, la nimeni! Bărbat cu un topor în mână, într-un microbuz școlar

Este revoltător ce se întâmplă în țară! Microbuzele școlare au devenit un mijloc numai bun pentru unii oamenii de a se deplasa dintr-un loc, în altul, la treburile zilnice.

Un bărbat cu un topor în mână a fost filmat  în timp ce coboara dintr-un microbuz plin cu elevi, în judeţul Bistriţa-Năsăud.

 „De o săptămână, un individ cu toporul ascuţit provoacă teroare în autobuzul şcolar ce transportă elevi pe ruta Floreşti – Nimigea de Jos, unii dintre ei cu vârste mici, de clasă pregătitoare. (…) Copiii s-au plâns părinţilor că le este frică să mai călătorească în aceste condiţii, mai ales că omul se comportă ciudat şi agresiv, ameninţându-i cu securea dacă nu îi cedează locul pe scaun, în microbuz”, (iese captura)

se arată în postarea publicată pe un grup de Facebook.

Inspectoratul de Poliţie Bistriţa Năsăud a declanşat o anchetă.

Crina Sîrb, purtător de cuvânt IPJ Bistriţa-Năsăud

„Au fost dispuse verificări de poliştii Secţiei 6 care este în zona comunei Nimigea. Până la această oră ştim că persoana nu este recalcitrantă, dar se efectuează verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc incidentul”.

O anchetă a fost declanşată şi la nivelul Inspectoratului Şcolar Bistriţa-Năsăud.

Camelia Tabără, inspectorul şcolar general Bistriţa Năsăud

„Este o faptă, fără dubiu, care nu avea voie să se întâmple. Bărbatul nu avea voie să se urce în microbuz. (…)Deşi au apărut informaţii că bărbatul ar fi circulat de mai multe ori în aceste condiţii, elevii din microbuz au declarat că numai ieri s-a întâmplat acest lucru şi nici nu au coşmaruri întrucât sunt de la ţară şi sunt obişnuiţi cu unelte din gospodărie. Dar, fără doar şi poate, este un lucru care nu trebuia să se întâmple! Se putea întâmpla oricând o nenorocire pentru că toporul era neasigurat”.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co