Stiri

”Bucureşti – Oraş participativ 2017”

Primăria Municipiului Bucureşti a decis prelungirea perioadei de depunere a proiectelor culturale pentru programul de finanţare nerambursabila ”Bucureşti – Oraş participativ 2017”. Astfe, va da posibilitatea cât mai multor organizaţii să participe la dezvoltarea vieţii culturale a Capitalei.

Obiectivul acestui proiect este utilizarea artei ca mijloc de regenerare a comunităţilor locale şi de activare urbană, cu accent asupra cartierelor bucureştene cu o ofertă culturală redusă. Programul derulat de Arcub a fost lansat în data de 20 aprilie, iar termenul limită pentru depunerea proiectelor este 9 iunie 2017, ora 17:00.

Printre domeniile culturale de referinţă pentru sesiunea de finanţare se numără artele vizuale, arta textilă, teatru şi dans, muzica, educaţia culturală şi arta comunitară, film, fotografie, video-art. Ofertele culturale înscrise în sesiunea de finanţare trebuie să încurajeze accesul generalizat şi echilibrat al tuturor ceăţenilor la sistemul cultural, vizând grupurile defavorizate precum locuitori din zonele periferice, copiii, tinerii şi persoanele in vârstă. Documentaţia de solicitare a finanţării  se va completa online accesând PLATFORMA DE APLICARE ONLINE până la data de  9 iunie 2017, ora 17:00, cu respectarea ”Ghidului instrucţiunilor pentru utilizarea platformei” pus la dispoziţie de ARCUB

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co