Stiri

Bucureștenii sunt invitați la picnic urban pe Bulevardul Schitu Măgureanu

Pe 23 și 24 iunie va avea loc cea de-a doua ediţie a seriei de Pietonale în Cartierul Creativ pe Bulevardul Schitu Măgureanu din Bucureşti, care va fi transformat într-un spaţiu pentru un picnic urban.

Proiectul a fost desemnat câştigător în cadrul campaniei “Propune pentru Bucureşti”, demarată la sfârşitul anului trecut de Primăria Municipiului Bucureşti. Acesta a fost propus de Andrei Borţun, iniţiatorul Cartierului Creativ.

Întregul bulevard Schitu Măgureanu va fi deschis publicului în perimetrul cuprins între străzile Sfântul Constantin şi Piaţa Sfântul Papă Ioan Paul al II-lea şi transformat într-un spaţiu ideal pentru un picnic urban. Cei care vor alege să-şi petreacă weekendul în Cartierul Creativ se vor bucura de sport în aer liber, zone special amenajate pentru citit şi relaxare, activităţi educative şi artistice, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi, completate de o ofertă generoasă de “street food”.

Alături de toate acestea, vizitatorii se vor putea bucura de o expoziţie de fotografie semnată de Adi Bulboacă, cu imagini reprezentative din Cartierul Creativ.

Nu vor lipsi DJ precum Chill Dobrică, Marinov şi Fid Gheret, care vor întreține atmosfera pe tot parcursul evenimentului.

Traficul rutier va fi restricţionat pe Bulevardul Schitu Măgureanu, între străzile Sfântul Constantin şi Piaţa Sfântul Papă Ioan Paul al II-lea. Echipaje ale Poliţiei Rutiere şi Locale se vor afla la dispoziţia conducătorilor auto pentru a le indica rute ocolitoare.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co