Stiri

Bucureșteni, atenție la hoți!

În fiecare zi în București sunt sparte cel puțin 10 mașini. Paguba proprietarilor este mult mai mare decât valoarea bunurilor furate. Spargerile de mașini se derulează cam toate după același scenariu. Hoțul supraveghează zona, se asigură că nu e nimeni și trece la treabă. N-are importanță dacă e noapte sau zi și nici marca mașinii nu contează. Fără să aibă nevoie de unelte speciale, infractorul forțează una dintre ușile autoturismului și în câteva zeci de secunde smulge radioul din bord. Peste 3.500 de autoturisme sunt sparte în fiecare an în Capitală.

Cele mai multe cazuri sunt în sectoarele 2, 3 și 5, în timp ce Sectorul 1 este cel mai sigur pentru proprietarii de mașini.
Obiectele furate sunt vândute, ulterior, în piețe și pe internet. De multe ori, infractorii încearcă să le valorifice tot în zonele din care le-au furat. Așa se întâmplă ca hoții să negocieze chiar cu cei pe care i-au păgubit. Autoritățile spun că au nevoie de plângeri pentru a putea începe o anchetă în acest caz. De cele mai multe ori, persoanele nu depun reclamație, considerând prejudiciul mult prea mic.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co