Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Big Brother din trafic

Gabriela Firea propune monitorizarea video a tuturor maşinilor din Bucureşti! Primarul general al Capitalei a anunţat că doreşte implementarea unei aplicaţii de urmărire a traficului pe baza identificării numerelor de înmatriculare.
“Sunt instalate 257 de camere video, urmând a fi instalate încă 50 de camere prin proiectele în derulare. Acest sistem foloseşte tehnologie de acum 9 ani şi necesită înlocuire totală. Este un sistem care nu se mai foloseşte nicăieri în lume, cel puţin nu în capitalele civilizate. De asemenea, vom avea şi un update, schimbare a aplicaţiei de gestiune a traficului, care este învechită, a soluţiei existente de supraveghere video şi a infrastructurii hardware. Introducerea unei aplicaţii de urmărire a traficului pe baza indentificării a numerelor de înmatriculare a autovehiculelor care tranzitează Capitala”, a declarat Gabriela Firea.
În prezent, 177 de intersecţii din București sunt conectate la sistemul de management al traficului, iar până la finalul anului alte 36 vor intra în acest program. Chiar și așa, mai mult de jumătate din totalul lor vor rămâne în continuare nesupravegheate.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co